2012-12-31

Idag är det nyårsafton WOOP WOOP! Snart 2013.. Vi ska fira med massa folk som vi firar med varje år. Roligt. Ska börja fixa mig snart. Har redan fixat naglarna, ska sminka mig, platta håret pch ta på mig. Osäker på vad jag ska ha.. Får se vad det blir. Puss

¡Hola amigos!

Nyårsafton idag Woop Woop!

Idag ska jag frira nyår som alla andra tror jag, med våra grannar tror att dom kommer, och med Sara våran vän från Chicago fast hon är svensk. Ska bli as kul ska snart sminka mig och fixa håret, ska inte ha världens finaste kläder ett linne och ett par jeggings från carlings. Dagens outfit kommer sen . Saknar er tjejer! <3


Chill dag!

Idag har jag bara tagit de lugnt efter som jag är sjuk men blivit bättre idag än igår. Ska skulle ha hjälpt till att städa idag men jag behövde inte de så har bara legat sängen istället med Nisse en av våra katten, vi har två katter den andra heter semla hon är svart och vit och nisse är en blandras av alla färger, bild kommer. Nu kollar jag på tv med lite ostbågar, fett gott. Bloggar mer ikväll eller imorrn. Dagens outfit: mjukisbyxor och t-shirt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4018665/images/2012/pic_50e056b19606ee5a83581fd7.jpg" class="image">


Outfit

Förlåt att jag inte bloggat så mycket men har inget att blogga om just nu. Nu är min lilla kusin här och vi firar typ jul.
Bloggar mer imorn.

Puss


Sjuk..

Jag ska inte åka till Göteborg idag för jag är sjuk med feber har typ inte sovit inatt för jag har haft ont i halsen, ryggen och feber. Ska kanske gå ut och gå lite för jag måste hämta lite saker hos mamma men får se om jag orkar.


Hemma

Vi åkte inte till Götebrog idag för fredrik var sjuk så pappa ville inte åka då. Så ska dit imorrn istället, vi ska till Universium för min lillebror ville de har varir där flera gånger. Om ni har tips på vad vi kan videoblgga om tex room tour, olika tags elr sminkningar så skriv en komentar.
Saknar dig älskling!




//anna

Dagens outfit!


Göteborg

Hej

Nu är jag påväg till Göteborg ska vara där i helgen för min bror är på cup där nu. Vet inte om jag kommer att kunna blogga där men annars bloggar jag när jag kommer hem. Kanske blir en Göteborg haul om vi går på stan.

Dagens Outfit:


Dagens outfit

Dagens Outfit:

Haul video

Haul video med Fia!


Mina julklappar.

Japp jag är lite mobbad men aja.
 

Dagens outfit


26/12-12 12.15

Nu sitter Fia och jag på SEB vi väntar på Caroline, vi ska äta mat. Har shoppat mkt haul video kommer sen! Fia kanske ska va med i den om hon vill. Massor med rea överallt, shopping shopping
//Anna


Torsdag

Idag ska jag in till stan med min pappa och syrra och shoppa lite. Vet inget speciellt, men ska väl se om jag hittar nåt. Gör en haul eller nåt isåfall. 
Lägger ut videon med mina julklappar sen också, ska bara göra mig iordning och filma den och så.
 
Puss
 

Mellandagsrean here I come!

Idag ska jag till stan, de är ju mellandagsrea. Ska bli jätte kul hoppas på att man hittar något. Ska dit med Fia vi ska vara där 9.50 för affärerna öppnar kl 10.00 vi vill ha fösta ching på allt. Så jag var tvungen att gå upp lite tidigare idag eller mkt tidigare. Men kan komma en haul video på allt jag har köpt. Ska äta frukost sen ta bussen till stan.


Glad!

Hej

Idag har jag haft julafton hos pappa det var kul. Fick inte så mkt presenter men fick världens bästa present, presenten va att jag ska till New York med min pappa, två av mina bröder på påsklovet, sen fick jag en ny mössa, den va grå med en såhär pälsboll på och sen fick jag 40 dollar men jag ska växla in 500 kr till resan. Imorrn ska jag till stan med Fia. Bloggar mer imorrn.


Ny design

Har ändrat i designen lite, tycker att det blev bättre. Vad tycker ni?
 
Puss
 
 
http://nattstad.se/emmaakerman

Outfit!

Min outfit på julafton hos pappa idag!


Inspiration

 
 

Outfit

Min outfit från julafton:
 

Hejhej.

Emma här.
 
Förlåt att jag inte bloggat något, men har inte kunnat. 
 
Tänkte iaf berätta lite om mig själv eftersom att Anna gjorde det. 
 
Jag heter Emma och är 13 år. Jag bor i Linköping tillsammans med min mamma, pappa och syster.
På fritiden tränar jag gymnastik, spelar gitarr och är med kompisar. En av mina bästa vänner är Anna och vi har känt varandra i ca 4 år. Känns mycket kortare, haha.
Det va lite om mig iaf. 
 
Har också en egen blogg som heter http://nattstad.se/emmaakerman läs  gärna den också!
 
Puss
 
Jag, inte världens bästa bild, men aja.
 
 

Julafton!

Julafton idag! (You don't say) tänkte bara göra ett snabbt inlägg ska snart äta men idag i julstrumpan fick jag ett litet kort. Jag ska få ett till håll i örat jätte glad nu är jag hemma och ska snart se på Kalle anka Woop Woop! Sen blir sen blir de mat och sen paket! Kommer en video på vad jag fick av mamma, mina syskon och min mormor och morfar. Bilder kommer nu!


En dag kvar till julafton!

hejhej

Jag tänkte typ berätta lite om mig själv.

Namn: Anna
Ålder: 13 år
Bor: Linköping ofc!
Familj: mina föräldrar är skilda så jag bor varannan vecka hos pappa och varannan vecka hos mamma tror ni fattar. Tre syskon en storebror en tvilling bror och en lillebror, (jätte kul att va ensam tjej av alla syskon).
Vet inte vad jag ska säga mer men här kommer en bild på mig!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0