Skolan

Sitter i skolan och väntar på att få sluta..

Vill ni ha ett mer noggranna inlägg gå in på min blogg. Pallar inte skriva.

Http://nattstad.se/emmaakerman

Puss

/Emma


Damp i skolan


Inspiration


You're still the one.

Hejhej. Igår vet jag att jag inte bloggade men hade seriöst inget att skriva om. Jag städade, och rensade lite i mitt rum. Tog bort massa onödiga saker och tog bort bokhyllan som mest var i vägen. Jag fixade så att mitt smink inte bara var en röra och satte ut allting ordentligt. Sen tittade jag på Gossip Girl, Vampire Diaries och The Walking Dead. The Walking dead är ganska läskigt men fett spännande, haha. Tycker att det är roligt att Både Vampire Diaries och The walking dead har samma förkortning, haha. (TVD&TWD) Ska träna sen, vet inte om jag gör nåt mer.. Om jag inte uppdaterar här gör jag antagligen det på min egna blogg: http://nattsatd.se/emmaakerman Puss /Emma

Lördag

Hej, idag är de lördag och jag har typ inte gjort något typ men vi var hos farfar på eftermiddagen och åt kalkon som vi gör i och har gjort i ungefär 15 år nu kollar jag på tv de är pensionärs jävlar på semester fett kul. Ska kanske ta lite choklad. Bloggar mer imorrn


Stockholms haul och lite prat


Stockholm haul.


In Stockholm


On the tåg till Stockholm!

¡Hola!

Nu är vi påväg till Stockholm sitter på tåget vi har bytt tåg så har väntat i Katrineholm ett tag. Vi åt chips hehe bloggare mer senare hejdå!


Emma och Anna visar favoritkläder. (önskad)


Kladdkaka på G

Hej alla läsare! Anna och Emma här!iDag har är vi varit skolan rätt chill dag. Nu är vi med FiaVi har bakat kladdkaka woop woop. lmorrn ska emma och jag till Stockholm tagga hollister! Kommer en haul video på fedag för vi kommer hem ganska sent eller kl 21.00 men blir inte en bra video då. Nu ska vi bli lite sociala och äta kladdkaka med Fia nu, bloggar mer imorrn,ikväll eller på tåget om vi får tid eller damp. hej då! <3

Visar parfymer och smink.


..

Förlåt för JÄTTEDÅLIG uppdatering.. Men har typ glömt bort det och har bara bloggat på min blogg. Men ska bättra mig..¨ Dagens:
Gammal bild, men samma outfit. Hade ingen annan just nu heller. Längtar till torsdag! Ska till Stockholm med Anna. :) Puss, Emma

Insperation


Fan......

Hej!

Kommer inte att blogga dom senaste dagarna för jag är magsjuk JÄTTE kul. Ska vila lite nu kolla på kanske bloggar mer imorrn.


Dagens outfit!


BESTFRIENDTAG#


In the skola!

Hej

Sitter på lektion, slutar om typ en timme halv 4. Ska va med Emma sen kanske videobloggar med henne får se, måste plugga nu!

Hejdå!


Söndagsångest

Hej!

Dålig uppdatering idag men har inget att blogga om. Ska ta tag i bloggandet mer och de lovar jag. Ska snart platta håret för om jag duschar och sen har blött hår när jag går och lägger mig så blir mitt hår dubbelt så stort, ni kanske tänker att jag bara kan föna håret men det blir ingen skillnad för mitt hår måste självtorka om de ska bli normalt. Kommer ett videoinlägg imorrn.


Hola

Idag var jag på stan igen. Köpte inte så mycket, bara en svart och en vit bh.

Dagen outfit:


Rubrik..

Hej!

Idag har jag varit på stan och A6 med mamma. Ska åka hem imorrn kommer ut ett videoinlägg på morgon någon gång innan Fredriks match. Fick en fråga om att göra en room tour vill ni att jag ska göra de, för jag ska flytta med mamma om ca 2 månader så mitt rum hos mamma är bara ett tillfälligt rum men kan göra en i allafall. Nu kollar jag på Mamma Mia. Bloggar mer imorrn.


Jönköping

Hej!
Förlåt för dålig uppgradering men ska förbättra mig, jag är i Jönköping för Fredrik min tvillingbror är på hallbybollen har shoppat lite idag. Jag köpte en svart tröja och GIRLFRIEND justin bieber andra parfym blev as glad när jag hittade den, kom en haul video på söndag elr på måndag morgon för då har jag sovmorgon. Bloggar mer imorrn. Mamma och jag ska till stan då oxå så kanske köper lite mer saker då. Har tagit ett till hål i örat, bild kommer bilden kommer ifrån i går precis efter jag hade tagit hål var tvungen att ha på ett litet örhänge då.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4018665/images/2013/pic_50e72711ddf2b341cf44fe3c.jpg" class="image">


New in.

Var ju på stan idag.. Köpte lite saker.

Den blå tröjanoch jeansen köpte jag igår men aja.


Outfit!

Dagens.

Ska åka in till Tornby snart. Hoppas jag hittar nåt.. Har lust att shoppa haha.

Puss


RSS 2.0